• Shopping

♥ 5 niet-alledaagse tips voor Valentijnsgeschenken in Aalst ♥

Shopping |

Ben je de traditionele bloemen of chocolade ook een beetje beu? Wij zochten én vonden vijf tips in Aalst om dit jaar het origineelste liefdesgeschenkje uit je hoed te toveren!

1. Is je Valentijnsdate wel een beetje bad ass? Dan zou je hem/haar misschien wel een plezier kunnen doen met een bon bij Cirk Tattoo. Een tattoo- en piercingstudio in hartje Aalst, waar de gepassioneerde Mariska steeds een kunstwerkje op je huid tovert. Het is eens iets anders dan een boeket bloemen 😉.

2. Heeft jouw lover goude handen? Doe hem/haar dan eens een workshop cadeau bij Craft Queens. Van het samenstellen van droogbloem-boeketjes tot het leren van naaien; het kan allemaal bij Craft Queens. Wie weet val je achteraf zelf nog in de prijzen met een van de creaties…

3. Is jouw vriend of crush een beetje nerdy? Neem dan eens een kijkje bij Hermelijn, dé strips- en gamesspeciaalzaak in Aalst. Als zijn hartje oplicht van anime of comics, wie zijn wij dan om hem dat pleziertje te ontzeggen?

4. Wiens date eerder een muziek-fanaat is, kan terecht bij MuzikAalst. Je wordt er overspoeld door zalige vintage of nieuwe LP’s. Onze melige Valentijnstip: ‘Your song’ van Elton John 🥰.

5. Wat ook een erg romantisch, maar toch origineel Valentijnscadeau kan zijn, is een fotoshoot voor jou en je geliefde! In Aalst vind je de topper Sophiesticated Photography: een gepassioneerde liefdesfotograaf. Misschien al een voorsmaakje voor potentiële trouwplannen 🤭.

Wie te veel keuzestress heeft, kan steeds nog een Cadeaubon Aalst op de kop tikken! Met deze bon kan jouw Valentijn terecht bij al deze handelaars (en nog veel meer). Genante omruilsituaties worden op die manier ook vermeden 🤗.