• Shopping

Aan alle shopaholics: opgelet! Bij Fonetik ga je niet met lege handen naar huis 🤑

Shopping |

Fonetik is zonder twijfel een van de meest veelzijdige en stijlvolle winkels die Aalst te bieden heeft. Je vindt er meubilair, woonaccessoires, kledij, skin care, stationery, juwelen en nog zo veel meer. Vergeet het afschuimen van elke winkel in de Nieuwstraat om je huis en kast in te kleden; bij Fonetik vind je alles in één concept store. Je kan er zeker terecht om iemand anders, of jezelf 😉, in de bloemetjes te zetten.

Trotse eigenares is de Brusselse Melanie Neville. Ze vond haar liefde aan de kust en besloot om zich te settelen somewhere in between: in onze geliefde ajuinenstad. Daar viel haar al snel op dat hier nog geen gelijkaardige concept store bestond. En de rest is geschiedenis…

Naast de eigenzinnige en speelse interieur-artikelen en accessoires, is Fonetik ook niet vies van een beetje humor. Je vindt er allerlei zaken, zoals t-shirts, koffiemokken of zelfs deurmatten, bedrukt met grappige quotes. Een petje bedrukt met ‘Ik wil naar huis’ of een kaartje met ‘Eindelijk kindergeld’ zijn hier dan ook geen uitzondering.

Nog een bonus: aangezien we ons volop in de soldenperiode bevinden, krijg je ook bij Fonetik tot 50% korting op geselecteerde seizoensartikelen. Niet twijfelen om de lieftallige Melanie eens een bezoekje te brengen!

Openingsuren: woe-vrij: 11-13 uur en 14-18 uur & zaterdag: 11-18 uur

📍 Korte Zoutstraat 13, Aalst

Afbeelding © Fonetik facebook