• Shopping

Cadeautip voor hippe vogels en nostalgische zielen: plaatjes bij MuzikAalst

Shopping |

Lp’s zijn weer helemaal terug van weggeweest. De plaatjes kan je gewoon terug van de zolder halen, als de apparatuur niet meer werkt, kan je in verschillende winkels een nieuwe platenspeler vinden met retro look. Nieuwe muziek komt ook weer uit op platen, soms zelfs als echte collector’s items. Het ideale cadeau voor jouw hipste vrienden of nostalgische familieleden!

MuzikAalst in de Molenstraat 60 is een fantastische conceptstore en de aangewezen plek om deze leuke hebbedingen te shoppen, zowel nieuw als tweedehands! Maar hoe word je nu wegwijs tussen al die leuke plaatjes in de winkel? Daarvoor kunnen we je alleen maar aanraden de Facebookpagina van de winkel te volgen. Niet alleen worden daar de nieuwe aanwinsten gedeeld met het publiek, ook kan je er iedere week de favoriete plaatjes van Isidoor leren kennen. Isidoor? Ja, dat is het beeldje op de foto. Zo leer je dat Isidoor een zwak heeft voor talent van eigen bodem, maar ook dat hij op 16 oktober toch het liefst naar Maneskin luisterde (schitterende keuze, Isidoor!). Maar vooral: je krijgt er een hoop inspiratie door.

MuzikAalst is bovendien één van de 112 Aalsterse handelaars waar je de cadeaubon Aalst kan gebruiken. Deze bon is het perfecte cadeau om de stad te ontdekken én helpt om onze lokale handelaars te steunen en kan je hier kopen!

📍 MuzikAalst, Molenstraat 60, 9300 Aalst. Open van 10u30 tot 18u, behalve op zondag en maandag.

Afbeelding © MuzikAalst