• Eten en drinken

Chocolaterie Royal, gesmaakt binnen én buiten Aalst

Eten en drinken |

Al sinds 1993 kan je bij Chocolaterie Royal de geur van chocolade komen opsnuiven en er de lekkerste pralines en chocoladefiguren – kunstwerkjes eigenlijk – kopen. Chocolatier Eddy Van Melkebeke zorgt er voor ambachtelijke, verse pralines en roomijs, vermaard in heel Aalst. Er zijn wel 80 verschillende soorten pralines, en daarnaast wordt er ook gesmuld van koekjes, suikergoed, marsepein, speculaas, bonbons, confituur, suikervrije producten,…

Een overvloed aan redenen voor de Aalstenaars om terug te keren, dus! Maar niet alleen Aalstenaars genieten van Eddy’s creaties. In 2010 stond hij op de Wereldexpo in Shanghai en twee jaar later in Yeosu. In 2015 was de echte ‘Royal’-praline te proeven op de expo in Milaan. Eddy helpt ook de toekomst van het vak veilig stellen, want sinds 2016 geeft hij les aan Syntra in de opleiding ‘Ambachtelijke chocoladeverwerking’. Zijn leerling Hans won alvast Bake Off Vlaanderen 2017.

Chocolaterie Royal is bovendien één van de deelnemende handelaars waar je de Cadeaubon Aalst kan gebruiken. Deze cadeaubon is het perfecte cadeau om de stad te ontdekken én helpt om onze lokale handelaars te steunen! Koop de Cadeaubon Aalst hier, ideaal voor de feestdagen!

📍 Molenstraat 41, 9300 Aalst

Afbeelding © Chocolaterie Royal