• Eten en drinken

De bevoorrading: een ode aan croques in Aalst!

Eten en drinken |
lunch in Aalst croques

Aalst kent veel goede lunchadresjes, maar geen enkele waar ze croques met roquefort kaas, pastrami of krielaardappelen serveren! De bevoorrading is het liefdeskind van drie joviale mannen; Sven, Jan en Thomas. Het trio is begonnen met het land te doorkruisen met hun foodtruck ‘Chef Krok’. Na enige tijd besloten ze dat hun concept wel een vast stekje verdiende. En zeg nu zelf; welke stad beter om te settelen dan onze Ajuinenstad? De bevoorrading, ondertussen een volwaardige ontbijt, lunch- en koffiebar, werd geboren. Eerst even voet aan wal gezet in het Cimorné-gebouw en ondertussen een vaste waarde in de gekende Molenstraat. Daarbij hebben de mannen nog goede smaak ook! Het interieur is vrij industrieel en minimalistisch, waardoor je je onmiddellijk in een hippe zaak in Kopenhagen waant.

De charmante Sven, die bij de trouwe de Mol-kijker onmiddelijk een belletje zal doen rinkelen, en co bevoorraden jullie graag met verse, no-nonsense, comfort food. Maar de croques zijn veel meer dan enkel ‘nen boterham met kaas en hesp’. Zo vind je er de ‘Tartikrok’ met krielaardappelen, abdijkaas en spek of de ‘Krokfort’ met roquefort, peer, Luikse stroop en walnoten. Uiteraard biedt de bevoorrading meer dan enkel croques; je kan er ook genieten van een heerlijk, origineel ontbijt. Wij waren alvast aan het wegdromen bij de verloren Krok, hun versie van verloren brood 😋.

croques Aalst de bevoorrading

Je kan de drie mannen en hun deluxe-croques ook inhuren voor evenementen. Zalige comfort food én een hoop sfeer gegarandeerd, lijkt ons!

Afbeeldingen @ De bevoorrading