• Shopping

Deze toffe adresjes doen mee aan Weekend van de Klant!

Shopping |

Het is dit weekend weer Weekend van de Klant! Tijdens dit weekend word jij, de klant, door de lokale handelaars in de bloemetjes gezet, omdat jij ook dit jaar weer de lokale economie gesteund hebt! In Aalst doen wel 119 handelszaken mee en ook in de deelgemeenten kan je nog deelnemende handelszaken vinden. Wij lichten er alvast enkele toffe deelnemers uit!

’T gepeld ajuintje in de Korte Zoutstraat 32 N is een biologische kruidenierszaak, waar je verpakkingvrije voeding en plasticvrije gebruiksartikelen kan vinden. Je kan er ook duurzame verpakkingen zoals flessen en bokalen vinden om er thuis je voeding in op te bergen. Met de persoonlijke voorstelling op de website heeft ’T gepeld ajuintje alvast ons hart gestolen!

De zoetebekken en liefhebbers van hebbedingen kunnen tijdens het Weekend van de Klant terecht bij ’t Kriebelend idee. Ooit begonnen als confiseriezaak De Zoete Kriebel, maar in 2009 uitgegroeid tot een grote cadeauwinkel, waar je meer vindt dan enkel de (verrukkelijke) snoepjes. Voor speelgoed, cadeau’s en heerlijke snoeptaarten kan je terecht in de Lange Zoutstraat 46.

Bij ‘’t Puntje op de i’ vind je de coolste gadgets en leukste designs voor jouw dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Dankzij deze zaak wordt je hele huis een klein museum en scoor je gegarandeerd op het volgende verjaardagsfeest met een origineel cadeautje. Spring zeker eens binnen in de Vlaanderenstraat 7!

Ben je benieuwd welke topadresjes nog meer meedoen aan het Weekend van de Klant? Je vindt ze allemaal hier!

Afbeelding © Stad Aalst