• Wat te doen

Doe jij mee met de paaszoektocht ‘Remus en de klok zonder naam’?

Wat te doen |

Op zoek naar een leuke activiteit voor het hele gezin? Dan hebben Stad Aalst, Erfgoed Aalst en Utopia een project in elkaar gestoken dat misschien ideaal is voor jullie!

‘Remus en de klok zonder naam’ is een zoektocht voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. De zoektocht trekt door de stad en volgt kleine paasklok Remus die voor de eerste keer chocolade naar Aalst mag brengen. Best spannend voor Remus!

Als Remus bijna op zijn bestemming is, botst Remus tegen de schouw van Schotte. Hierdoor verliest hij vriendjes. Oh nee, wat nu? Gelukkig is er een vriendelijke vreemdeling in de buurt en helpt hij Remus terug op weg.

De zoektocht helpt de kleinsten met behulp van stickers op weg om de vriendjes van Remus te zoeken. Voor de oudere kinderen is er een letterzoektocht. Zij kunnen de identiteit van de vriendelijke vreemdeling ontrafelen door letters te zoeken in de etalages van Aalst.

Lukt het jou om alle vriendjes van Remus te vinden?

Je kan een startpakket reserveren via de site van Visit Aalst vanaf woensdag 24 maart om 11 uur. Zo’n pakket kost 2 euro per kind. Vanaf 2 april kan je het pakket ophalen in het infokantoor van Visit Aalst. Je kan de zoektocht zelf inplannen van 2 april tot en met 18 april.

Afbeelding © Visit Aalst