• Shopping
  • Weetjes

‘Doe ne keer lokaal’ en win mooie prijzen tijdens week van de markt!

Weetjes |

Tussen 4 en 10 oktober wordt je wekelijkse marktbezoek nog gezelliger dan anders! Het is immers week van de markt en om dat te vieren worden er extra animatie en speciale acties voorzien. Het leukste: je maakt kans om leuke prijzen te winnen! 🤩

Maar liefst 37 Oost-Vlaamse gemeenten doen mee aan week van de markt, georganiseerd door Provincie Oost-Vlaanderen en EROV, en Aalst is daar één van. Een bezoekje aan de wekelijkse markt in Nieuwerkerken op woensdag 6 oktober of aan de wekelijkse zaterdagmarkt in Aalst-centrum loont volgende week extra de moeite. Vraag bij de marktkramers je spaarkaart en verzamel drie stempels – van drie verschillende marktkramers. De volle spaarkaart kan je daarna deponeren in de tent aan de ingang van het stadhuis op de Grote Markt.

Wie deelneemt maakt kans op een toffe cadeaubon of leuke marktprijzen. En het zijn mooie prijzen! De prijzenpot voor de markten in Aalst bestaat uit drie cadeaubonnen van Aalst ter waarde van €250, 10 trolleys ter waarde van €50 en 20 paraplu’s. De week volgend op week van de markt zullen de winnaars bekendgemaakt worden en de prijzen uitgereikt.

Onze tip voor volgende week: Doe ne keer lokaal en waag je kans! Ontdek hier alle informatie over week van de markt en de deelnemende gemeenten!

Afbeelding © Stad Aalst