• Shopping

Feedback is terug!

Shopping |

Heb jij vroeger nog jouw plaatjes en CD’s gekocht bij Feedback? Mocht je het nog niet gehoord hebben en je dreigt te verdrinken in de nostalgische gevoelens: het kan weer! Eigenaar Kristof Den Herder koos er in 2020 voor om zijn legendarische winkel voor vinyl, CD’s en DVD’s weer tot leven te wekken. Deze keer achteraan in café Coaster.

Feedback stopte er enkele jaren geleden al mee. De eigenaars hadden in hetzelfde pand in de Vlaanderenstraat een bloeiende horecazaak ‘Coaster’ en het combineren van het café met de platenwinkel werd te moeilijk. De stock werd wel behouden. Toen het café echter lange tijd dicht moest, door de gekende lockdown, zette dat Kristof weer aan het denken. Feedback werd nieuw leven in geblazen, met wel 30 000 cd’s.

CD’s, DVD’s en vinyl mogen dan wel aan belang inboeten in een tijd waar streaming de normale gang van zaken wordt, een markt voor liefhebbers en verzamelaars zal er altijd zijn. Bovendien zijn vinylplaten de laatste jaren weer helemaal trendy geworden. De winkel vind je achteraan in café Coaster, in de Vlaanderenstraat 10. Ga zeker eens in de bakken snuffelen!

Weet jij al wat je volgende plaatje of CD wordt?

Afbeelding © Feedback