• Eten en drinken

Ga deze zomer op verkenning bij de buurvrouw!

Eten en drinken |

Deze zomer kan je in Haaltert terecht in een gloednieuw pop-uprestaurant. De locatie heeft voor Ine De Schryver grote sentimentele waarde. Zij bouwde het huis van haar grootmoeder namelijk om tot vergader- en feestlocatie ‘Voizine’!

De gerenoveerde woning is al meer dan vijftig jaar oud en was eigendom van Julia Van Overwaelle. Zij baatte samen met haar man een bakkerij uit en stond bekend als ‘bakkerin Pauwkes Julia’. Dit project is geen first voor Ine. Zo bouwde ze de bakkerij en de oude stallingen van haar grootouders eerder al om tot haar eigen woning. Nu komt daar dus de woning ook bij!

Voizine is dus een toepasselijke naam, gezien Ine vlak naast de zaak woont. Voizine zal voor tal van kleine events en feestjes worden gebruikt. Recepties, vergaderingen, seminaries, teambuildings, familiefeesten, communies maar ook fotoshoots, video-opnames en events voor hobbykoks of foodbloggers komen in gedachten.

Benieuwd naar de locatie? Dan is een bezoekje aan Voizine deze zomer zeker een aanrader! Neem al eens een kijkje https://bit.ly/voizine

Afbeelding © Voizine