• Wat te doen

(Her)ontdek Aalst deze zomer met 4 leuke arrangementen!

Wat te doen |

Wist je dat je de hele zomer lang van 4 verschillende arrangementen kan genieten in Aalst? Met de arrangementen leer je de leukste (en lekkerste) kanten van de stad kennen. Met je arrangement naar keuze verblijf je bij een Aalsters logeeradres naar keuze en geniet je van tal van leuke activiteiten en adresjes in Aalst.

De 4 arrangementen zijn de volgende

1. Logeren en cultuur

Met dit arrangement geniet ja van een overnachting met ontbijt, ga je op stap met de brochure ‘Tussen de rokken van de ajuinenstad’, krijg je twee tickets tot de expo ‘Iedereen Rubens’, geniet ja van de fiets-en wandelgids ‘#Stroom – Erfgoed langs spoor en Dender’, krijg je de bezoekersgids van de Sint-Martinuskerk en krijg je een pestkopbon ter waarde van 15 euro voor een consummtie in een horecazaak die het Pestkopbier aanbiedt. Daarbovenop krijg je een Aalsters stadsplannetje van kunstenaar MAT. De perfecte bundel voor een dag vol cultuur in Aalst!

2. Logeren en natuur

Geniet je graag van de natuur (en zeker in dit weer)? Dan is deze bundel voor jou. Net zoals ‘Logeren en cultuur’ geniet je met dit arrangement van een overnachting met ontbijt. Je kan een fietshuren, kajaken op de Dender (1 uur via The Outsider), krijg je de fietsknooppuntenkaart Scheldeland met bijhorende fietslabeltjes voor een mooie fietstocht, krijg je de wandelknooppuntenkaart ‘Brabantse kouters’ en krijg je de pestkopbon ter waarde van 10 euro voor een consumptie bij een zaak dat het Pestkopbier aanbiedt. Daarbovenop krijg je nog een pakketje fiets- en wandelroutes in en rond Aalst en het stadsplannetje van kunstenaar MAT. Ontdek de Aalsterse natuur!

3. Logeren met familie

Wil je Aalst (her)ontdekken met familie? Dan is het arrangement ‘Logeren met familie’ iets voor jou! Geniet van een overnachting met ontbijt ga op pad met de kleinsten voor een kinderwandelzoektocht of Ipadwandeling. Geniet van de voucher van 15 euro voor een activiteit uit het aanbod van The Outsider, leg je kleinste(n) in de watten met een pluchen hondje van Iedereen Rubens, geniet van een waardebon van 15 euro voor een consumptie in een deelnemende horecazaak en ga op pad met het stadsplannetje van kunstenaar MAT. De perfecte formule voor een dagje familieplezier!

4. Logeren en proevern

Een dagje genieten van locale gerechten en producten lijkt je wel wat? Dan is het arrangement ‘Logeren en proeven’ voor jou. Naast je overnachting met ontbijt kan jij de stad verkennen met de brochure ‘Tussen de rokken van de ajuinenstad’, geniet je van Aalsterse vlaaien van bij Bakkerij Verleysen dankzij een bon, kan je gaan proeven bij Zuivelhoeve Keymeulen, geniet je van een Aalsters koffietje van Bozjop KFe in een exclusief decor van Gilles Van Schuylenbergh, verken je de stad verder met een brochure naar keuze, en geniet je van een Pestkopbier via de pestkopbon ter waarde van 10 euro. Daarnaast vind je net zoals in de andere arrangementen ook het stadsplannetje van kunstenaar MAT.

Zin om de stad te (her)ontdekken met een van deze arrangementen? Dat kan vanaf 1 julie tot en met 30 september. Voor meer praktische informatie kan je terecht bij Stad Aalst via http://bit.ly/arrangementenaalst

Afbeelding © Euroreizen.nl