• Eten en drinken

In ‘t Filetpurken is er volledig klaar voor!

Eten en drinken |

Hoera! Vanaf morgen kunnen we opnieuw terecht bij In ‘t Filetpurken. Met bakken vol goesting verwelkomen ze jullie morgen graag opnieuw op hun terras.

Om alles vlot te laten verlopen werken ze met een beperkte menukaart. Die kan je online al raadplegen via de website van de zaak. Op die manier kan je al wegdromen van je eerste gerecht op een terras na al die tijd! In ‘t Filetpurken zal doorlopend open zijn van vrijdag tot zondag bij mooi weer. Vanaf morgen kan je alvast genieten van de daglunch tussen 12u en 13u30. Zin in? Reserveren kan via 0485/ 92.47.06

Vandaag is trouwens ook de laatste dag dat je het moederdagmenu kan bestellen. Gegrilde gamba’s, agnès sorelsoep, Ierse filet pur en mousse van mascarpone voor 45 euro per persoon. We gaan er spontaan van watertanden!

Afbeelding © In ‘t Filetpurken