• Eten en drinken

Op zoek naar een vaderdagscadeau?

Eten en drinken |

Op 13 juni is het vaderdag! Al op zoek naar een cadeautje om vaderlief in de watten te leggen? Dan hebben wij een tip voor een cadeau waar je samen van geniet!

Met de vaderdagsbrunch van Tapaloca aan de Frits de Wolfkaai 1 haal jij een heerlijke plank met hapjes in huis. Smul samen van een assortiment brood, salami en porchetta, manchegokaas en cremeux kaas, huisbereide confituur, gedroogde tomaatjes en olijven, Aalsterse vlaai, toeast met zalm, asperges met ham, meloen met serranoham, tomaat garnaal, perzik met tonijnsalade, salade tomaat mozzarella, aardappelsalade, frikandel met kriek, kippenbout met ananas en eiersalade. Genoeg voor je vader om zijn buik mee te vullen dus!

Je kan de vaderdagsbrunch bestellen voor 35 euro per persoon. Je kan de bod op 13 juni afhalen tussen 9:00 en 11:00. Bestellen kan per sms via 0478/13.65.85.

Kan je niet wachten tot vaderdag om te smullen van de heerlijke tapas van Tapaloca? Dan is er goed nieuws! Zij openen de deuren op 9 juni. Houd hun Facebookpagina in de gaten voor meer informatie omtrent de heropening.

Afbeelding © Tapaloca