• Eten en drinken
  • Shopping

Proef het Land Van Aelst bij Ambarosa!

Shopping |

Op streekproducten mag je altijd trots zijn. Daarom laten we je vandaag met veel plezier kennismaken met Ambarosa, centrum voor streekproducten uit het Land Van Aelst, in hartje Aalst!

Zowel online in de webshop als offline, in de winkel in De Ridderstraat 38, kan je kennismaken met al het lekkers dat het Land van Aelst te bieden heeft. Ambarosa in namelijk hét verzamelpunt van streekgebonden producten en dé plek waar je moet zijn om een heerlijk origineel cadeau te vinden. Wel meer dan 300 producten, waaronder vele streekbieren, gins, zoetigheden en nog veel meer. Ook voor catering kan je bij hen terecht. Hun rijdende ton wordt vast de ster van jouw receptie, tuinfeest, barbecue of ander feestelijk event.

Maar waar wij natuurlijk ook altijd voor te vinden zijn, zijn de smakelijke proeverijen! Wanneer je in Ambarosa binnenkomt en al die heerlijkheden voor je uitgestald ziet, wil je uiteraard niets liever dan overal eens van kunnen proeven. En dat kan door een bezoekje te brengen aan de streekbar, of door een van de verschillende proeverij-formules te reserveren in groep. Kom jij langs voor een standaard streekproductenproeverij, een royale proeverij voor genieters of kies jij als echte bierkenner en –liefhebber voor een streekbierenproeverij met wel 8 verschillende streekbieren en aangepaste hapjes?

Maak zelf kennis met hun producten en services op https://www.ambarosa.be!

Afbeelding © Ambarosa