• Shopping

Shoppingtip: Pastoor

Shopping |

Van plan om te winkelstraten te passeren dit weekend? Dan kennen wij een hip adresje op op het Keizersplein! Bij Pastoor kan je terecht voor trendy kledij én trendy meubels.

Wie zichzelf en zijn/haar woning in het nieuw wil steken zit hier dus aan het juiste adres. Het motto van uitbaters Francis en Dorien bevestigt dat alleen maar: ‘Het interieur maakt het huis, de kleren maken de mens.’

De passie voor kleren begon bij Francis al op jonge leeftijd. Zijn grootvader had een winkel in de Veldstraat in Gent. De winkel was een gezellige chemiserie waar zijn grootvader mensen strak in het pak stak. Ook zijn moeder gaf haar liefde voor mode door aan Francis. Stijl en schoonheid zijn dingen die hij weet te appreciëren.

Dorien is de rechterhand van Francis en is een rots in de branding als het gaat over dromen omzetten in realiteit. Dorien staat je bij Pastoor graag bij voor persoonlijk advies en inspiratie.

Bij Pastoor is er naar elk stuk intensief naar gezocht met oog voor authenticiteit, duurzaamheid, originaliteit en kwaliteit.

Op zoek naar een uniek stuk? Dan zit je hier (Keizerplein 3) zeker op het juiste adres.

Afbeelding © Pastoor