• Jobs

Vervoeg het ILvA-team en werk mee aan een duurzaam en dynamisch afvalbeleid!

Jobs |

ILvA is het intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu in de regio Aalst – Ninove -Zottegem – Geraardsbergen. Een team van 250 medewerkers staat in voor de huis-aan-huisinzameling van het huishoudelijk afval in 15 steden en gemeenten én voor het beheer van 15 recyclageparken. Heb je zin om mee te werken aan een duurzaam, integraal en dynamisch afvalbeleid? Dan is een job bij ILvA misschien wel iets voor jou!

ILvA is specifiek op zoek naar:

  • Diensthoofd garage

WAT❓ Je takenpakket als diensthoofd garage is uiterst gevarieerd. Zo organiseer en plan je de activiteiten van de dienst en waak je over de uitvoering ervan (werkverdeling, onderhoud, herstellingen, technische controle,…). Je begeleidt en ondersteunt je medewerkers bij complexe problemen en indien nodig voer je zelf herstellingen uit. Bovendien maak je de administratieve voorbereidingen en doe je de opvolging van o.a. openbare aanbestedingen, schadebestekken en onderhoudscontracten. Natuurlijk komt er als diensthoofd nog meer verantwoordelijkheid bij kijken. Als jij geen enkele uitdaging uit de weg gaat en wat met de technische aspecten van het werkveld vertrouwd bent, ben jij misschien de geknipte persoon om het ILvA-team te versterken!

WIE❓ Als diensthoofd garage wordt er minimaal een bachelor diploma (of gelijkgesteld) verwacht, samen met minstens 5 jaar functierelevante ervaring. Bovendien heb je een basiskennis van machines en vrachtwagentechniek. Uiteraard kunnen in deze functie ook bepaalde communicatieve en leidinggevende vaardigheden niet ontbreken.

Lijkt deze jobbeschrijving je op het lijf geschreven? Stuur dan je brief en uitgebreid cv vóór 6 februari naar marleen.casteur@ilva.be.

  • Lader-chauffeurs

WAT❓ Je wordt tewerkgesteld als lader en als chauffeur, binnen een 4-dagensysteem.

WIE❓ Heb je zin om mee in te staan voor de huis-aan-huisinzameling in 15 steden en gemeenten? Ben je beleefd, assertief en heb je zin voor orde? Ben je bovendien in het bezit van een rijbewijs C, een geldig rijgeschiktheidsattest en een bewijs van vakbekwaamheid?

Ben je helemaal overtuigd van deze uitdaging en wil je genieten van alle voordelen die ILvA te bieden heeft? Bied je dan aan als lader-chauffeur door je cv op te sturen vóór 12 februari naar marleen.casteur@ilva.be.

WAAROM ILVA❓ ILvA kan als werkgever uitpakken met een competitieve verloning en biedt uitdagende en gevarieerde jobs. Je kan bovendien van tal van extralegale voordelen genieten zoals vergoeding woon-werkverkeer, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, … Klinkt niet slecht als je het ons vraagt! Wil je graag meer informatie over deze jobs? Dan kan je steeds terecht bij Marleen Casteur, diensthoofd personeel, via marleen.casteur@ilva.be of op 053 85 85 75. Ook kan de jobpagina je misschien verder helpen.