• Wat te doen

Vijf tips voor de leukste voorstellingen in cultuurcentrum De Werf Aalst!

Wat te doen |

Sommigen onder ons blijven al enkele tijd op onze honger zitten wat betreft podiumkunsten of live concerten. Wij willen de cultuursector graag een hart onder de riem steken en geven een selectie mee van de leukste concerten en theatershows die de komende weken te bezichtigen zijn in De Werf.

Voor wie dringend nood heeft om zijn lachspieren aan het werk te zetten, kan terecht op 26 januari bij ‘Alex Agnew and the moonlovers’. Deze stand-up comedian en podcaster heeft nog veel grappen in zijn arsenaal die hij op Aalst wilt loslaten!

Voor wie het iets muzikaler mag zijn, kan tickets kopen voor 25 jaar Scala op 28 januari. Dit indierock-koor onder leiding van de Kolacny-broers doet steeds het haar op je armen rechtstaan door hun prachtige vertolkingen van bestaande hits. Ze gaan geen enkel nummer uit de weg; zelfs Rammstein en Nirvana moeten eraan geloven.

Wie graag eens nieuw, muzikaal talent leert kennen, moet op 2 februari in de Werf zijn. Dan treedt namelijk Lefwerk op: twee broers Vinnie en Niels François uit Wetteren die van kleins af aan al met woorden en beats experimenteerden. Ze zijn begonnen in 2019, maar hebben door het welbekende virus nog niet veel live-optredens achter de rug. Ze staan te springen om jullie hun eerste, volwaardige album voor te stellen!

Fans van ‘De slimste mens ter wereld’-presentator Erik Van Looy kunnen hun idool aanschouwen op 3 februari in de Werf. In zijn humoristische show ‘Verslaafd’ vertelt de goedlachse regisseur over zijn rijk gevulde filmcarrière en alle avonturen die hij met filmsterren heeft meegemaakt. Een avondje ontspanning is hier sowieso gegarandeerd!

Op zondag 12 februari kunnen liefhebbers van het Vlaamse theater een humoristisch, heerlijke absurde voorstelling meepikken, genaamd ‘Mise en place’. Deze samenwerking tussen compagnie barbarie, theater Stap en het paleis gaat over de grenzen van ons ‘ik’ en zal je honger naar theater 100% kunnen stillen.

Ontdek hier het volledige programma van De Werf.

Afbeelding © De Werf