• Mijn Stek

Vind een leuk nieuwbouwproject in je buurt!

Mijn Stek |

Als je Mijn Stad al een tijdje volgt, heb je vast al een hoop ideëen en activiteiten gebookmarked om eens te doen wanneer je in Aalst bent. Wil je van jouw geplande dagtrip liever een permanent verblijf maken, met een eigen gezellige (t)huis in en rond de regio van het bruisende Aalst? Breng dan op 24 oktober zeker een bezoekje aan Nieuwbouwzondag!

Kandidaat-bouwers zijn die dag welkom bij verschillende projecten, modelwoningen, inspiratiewoningen en meer, om volop inspiratie op te doen over hun eigen stekje! Je ontdekt er bovendien niet alleen alle mogelijkheden, maar leert ook tips & tricks waar je op kan letten bij het kiezen van jouw nieuwe woning.

En: er is absoluut voor elk wat wils. Of je nu fan bent van strak, minimalistisch design, of liever een knus plekje hebt in landelijke sfeer, of zelfs wegdroomt bij het bekijken van meer bohemian-geïnspireerde woningprojecten. Benieuwd naar hoe jouw droomhuis realiteit kan worden? Kom dan op 24 oktober naar Nieuwbouwzondag en ontdek welke nieuwbouwprojecten jouw nieuwe (t)huis kunnen worden binnen je regio!

Meer info vind je op nieuwbouwzondag.be