• Eten en drinken

Visrestaurant Kelderman: sterrenrestaurant voor fijnproevers

Eten en drinken |

Voor alle Aalsterse fijnproevers en liefhebbers van klassevolle sterrenrestaurants, is onze volgende tip vast geen onbekende. Visrestaurant Kelderman mag uitpakken met een Michelin ster en mooie Gault&Millau-score van 15/20.

Zoals het een visrestaurant betaamt, voert vis de boventoon op de menukaart, maar er is ook een selectie vleesgerechten voorzien. Dagelijks kan u er heerlijk genieten van een degustatie- en lunchmenu. Alle gerechten – voornamelijk Franse klassiekers – worden tot in de puntjes afgewerkt door chef Peter Aesaert, die in het verleden ook voor ‘Comme chez Soi’, ‘Het Laurierblad’ en ‘Hof Van Cleve’ heeft gewerkt, en de jonge chefs Ayrton en Aline.

Voor de ideale wijnkeuze bij jouw maaltijd kan je rekenen op de expertise van Jeroen Everaert. Dat allemaal onder toeziend oog van gastheer Peter Van den Driesschen, die de gasten al meer dan 30 jaar verwelkomd en het sterrenrestaurant sinds 2017 zelf uitbaat.

De perfecte culinaire beleving dus voor wanneer je een bijzondere gelegenheid te vieren hebt!

📍 Parklaan 4, 9300 Aalst

Afbeelding © Visrestaurant Kelderman