• Weetjes

Wist je dat Aalst een buitenspeelkaart heeft?

Weetjes |

Wist jij dat Stad Aalst een buitenspeelkaart heeft? De buitenspeelkaart geeft een overzicht van alle plaatsen waar kinderen kunnen ravotten op plaatsen als speelpleinen en bossen.

De speelkaart is een weergave van de speelmogelijkheden vandaag. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar leuke plaatsen om te ravotten met hun kinderen. De kaart bestaat al sinds 2018 en werd in het leven geropen omdat er opgemerkt werd dat veel leuke pleintjes nog niet bekend waren bij de kinderen. Onlangs werd de buitenspeelkaart volledig vernieuwd!

In het teken van buitenspeeldag (21 maart) en de nieuwe kaart werd een wedstrijd op poten gezet. Zo kan je een volledige ‘Buitenspeelkist’ winnen voor jouw klas met de Buitenspeeldag-tombola! Om kans te maken op die kist dien je een foto te maken op je favoriete speelplek met de speelkaart in je handen. De foto kan je opsturen naar buitenspeeldag@aalst.be. Je kan nog foto’s doorsturen tot 28 april!

De buitenspeelkaarten worden uitgedeeld door de juffen en meesters in Aalst. Heb je er nog geen gekregen? Dan kan je er eentje halen in het administratief centrum (Werf 9).

Afbeelding © Eugene and Louise