• Jobs

Zet jij mee jouw schouders onder het Centrum voor Geestelijke Gezondheid?

Jobs |

Meer en meer wordt er aandacht besteed aan mentale gezondheid, in de media, maar ook in het dagelijkse leven. Dat is nodig, want heel veel mensen hebben behoefte aan professionele hulp bij ernstige psychische problemen. Bij het vzw Centrum voor Geestelijke Gezondheid Zuid-Oost-Vlaanderen werken verschillende specialisten in preventie, vroegdetectie en behandeling van deze problemen. Om nog meer het verschil te kunnen maken, staan op dit moment verschillende vacatures open bij het CGG ZOV.

Het CGG ZOV biedt hulp aan zowel kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen en daarnaast is er ook een forensisch team en een team drugpreventie & – begeleiding. De werking wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. De patiënten kunnen rekenen op professionele psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers en andere disciplines die elk vanuit hun eigen expertise de hulpvraag onder de loep nemen. Voel jij je geroepen om jouw schouders mee onder deze vzw te zetten als zorgmanager, doelgroepcoördinator kinderen & jongeren, kwaliteitscoördinator of volwassenpsychiater voor het volwassenen- en ouderenteam in de regio Aalst/Oudenaarde?

Voor deze verschillende functies, wordt gezocht naar collegiale, enthousiaste en geëngageerde medewerkers. Daarnaast ben je ook communicatief en heb je zin voor verantwoordelijkheid en kwaliteit. Je zal terechtkomen in een dynamische, mensgerichte omgeving met een cultuur van open communicatie.

Surf voor meer informatie over de verschillende jobopportuniteiten bij het CGG ZOV naar https://bit.ly/CGGjobs.