• Wat te doen

Antwerp Bowling & AB E-karting powered by Antwerp Amusement Center opent nieuwe escape beleving X-Cube!

Wat te doen |

Antwerp Bowling & AB E-karting powered by Antwerp Amusement Center heeft tijdens de verplichte coronasluitingen niet stilgezeten! Het amusement center koos voor verschillende uitbreidingen waardoor je nu wel 8 zotte activiteiten kan doen onder hetzelfde dak. Een groot ecologisch racecircuit, een Karaoke Room voor 2 tot 10 personen, 2 dart courts, een vernieuwde Escape Room… Kortom, hier zit je goed voor een stevig gevuld activiteitenprogramma voor een plezante namiddag met het gezin, de vrienden of de collega’s!

Op 8 maart 2022 wordt er bovendien nog een nieuwigheid toegevoegd: de X-Cube. De X Cube beleving houdt het midden tussen een escaperoom en een video game en daagt je uit tijdens een missie naar mars, een horror-avontuur of een spionnentraining. Je brengt je opdracht tot een goed einde met de allernieuwste technische snufjes waar de Cube over beschikt: een immens touchscreen, controllers, black light, lichteffecten en een vet geluidssysteem. Stel snel jouw team van 2 tot 6 personen samen en reserveer jouw plekje!

Antwerp Bowling startte al in 1984 en sindsdien hebben verschillende generaties er uren versleten. Ondertussen is het al een verhuisd naar Linkeroever en is er een enorme uitbreiding gebeurd. Van een bowlingcenter is het helemaal uitgegroeid tot een echt family entertainment center, die we wel zeker tot de vaste waarden in Antwerpen kunnen rekenen. De 16 bowlingbanen zijn intussen volautomatisch geworden. Wat wel altijd hetzelfde is gebleven, is het belang dat het amusement center geeft aan gastvrijdheid, waardoor het nog steeds een beetje die ‘dorpskroeg’ is, waar iedereen elkaar kent. Niet altijd een eenvoudige opgave, maar wel waar Antwerp Bowling & AB E-karting powered by Antwerp Amusement Center iedere dag voor wil gaan!

Zin in een namiddag vol plezier met e-karting, bowlen, darts, pool, een escape en/of karaoke room, een lunapark of met de kinderen in de binnenspeeltuin? Boek dan gauw jouw sessies op www.ab-ekarting.be.