• Eten en drinken

Asperges op Hollandse wijze op het terras van de Peerdestal

Eten en drinken |

Hoera, ook bij ‘De Peerdestal’ openen ze op 8 mei de terrasdeuren! In de Wijngaardstraat, op een boogscheut van de Grote Markt en vlakbij het mooiste pleintje van Antwerpen, geniet je binnenkort ook van hun nieuwe topgerechten. Denk aan Asperges op Hollandse wijze, kort aangebakken rundscarpaccio, heerlijke kaas-gandaham kroketten… Uiteraard staan ook hun befaamde klassiekers terug op de kaart.

Wist je trouwens dat De Peerdestal zijn eigen rijpkasten heeft waarin hun vlees wordt gerijpt? Dat rijpen wordt ook wel ‘dry aging’ genoemd. Hierdoor wordt het vlees nog voller en malser van smaak.

De plaatsen op hun terras zijn helaas beperkt. Daarom hebben ze besloten om op zowel vrijdag-als zaterdagavond met twee shiften te werken. De eerste shift loopt van 17u tot uiterlijk 20.15u. De tweede shift loopt vanaf 20.30u tot het einde van de avond. Op zondag zijn ze voorlopig wel geopend van 11.30u tot 21.30u.

Reserveer jouw plaatsje nu via 03-2319503📲

Smakelijk!

Foto © De Peerdestal