• Shopping

Bookz&Booze: boeken, met matching fles!

Shopping |

Ben je het zat om iedere keer een fles wijn of een boek cadeau te geven? Dat kan wel een tikkeltje origineler, ja. Bij Bookz&Booze koop je niet alleen een (ont)spannend boek, maar is het boek ook gematcht aan een fles, meestal alcohol, met een perfecte link naar het boek!

Op de Vrijdagmarkt matcht Jan Chalmet alle boeken met een ideale, lekkere fles daarbij. Voor veel boeken is dat alcohol, maar voor kookboeken kan dat bijvoorbeeld ook een fles olijfolie zijn. Er is altijd een link voorzien tussen boek en fles, gaande van matchende kleuren, de favoriete drank van het hoofdpersonage, een typerende afbeelding of zelfs eenvoudigweg gelijknamigheid. Zoals ons ook onmiddellijk opviel bij enkele eigen favorieten: boeken Mythos en Circe zijn voorzien van wijnen Mythos en Circe. Maar vaak is de link ook iets minder voordehandliggend. Jan vertelt je er niet altijd bij wat de link is, dat het maakt het leuk om zelf op onderzoek te gaan tijdens het lezen.

Om de ideale match te vinden, moet je natuurlijk alle boeken goed kennen. Gelukkig houdt Jan van lezen! Aan het aanbod heeft hij ook enkele persoonlijke interesses toegevoegd: vinylplaten, bordspelen, strips… Je vindt er dus vast en zeker een geweldig cadeautje! Ook nostalgische zielen zijn hier aan het juiste adres: Hier worden nog oude Joepies verkocht 🤩 Uiteraard gematcht met iets lekkers en met alle posters aanwezig.

Bookz&Booze is één van de 195 handelaars waar je de Cadeaubon Antwerpen kan gebruiken. Een veelzijdige bon en ideaal geschenk om de stad helemaal naar wens te ontdekken!

📍 Bookz&Booze, Vrijdagmarkt – Gierstraat 2, 2000 Antwerpen

Afbeelding © Bookz&Booze