• Eten en drinken

Charlie’s: In deze knusse stek kan je alle gerechten glutenvrij verkiezen.

Eten en drinken |

Sharing is caring en Charlie’s, één van onze favoriete plekjes in Antwerpen, moeten we gewoon met jullie delen! Het is de kleine koffiebar waar oprichtster Charlotte altijd al van droomde. Achter de menukaart schuilt bakken opzoekwerk én jarenlange ervaring in de horeca, zowel in en buiten België. Bovendien ben je hier ook als je gluten- en lactosevrij eet aan het juiste adres.

Je kan er de hele dag door terecht voor ontbijt, lunch, huisgemaakte taartjes of koffie. Er is trouwens ook een ruime keuze uit thee en verschillende soorten chocolademelk. Voor de geïnteresseerden: wij gaan altijd voor de chocolademelk met praliné.😉 Ook voor het ontbijt en de lunch is er keuze in overvloed. Van dagverse quiches vergezeld met een supervers en divers slaatje tot wentelteefjes en zoete aardappel wafels met feta. De perfecte plek voor de liefhebbers van zowel hartig als zoet.

PS. Charlie’s heeft ook een B&B waar je luxueus kan overnachten. Ideaal voor een romantische overnachting, een werkgerelateerde overnachting met aanwezigheid van een bureau, een nachtje met je vriendinnen,…

📍 Volkstraat 66, 2000 Antwerpen