• Eten en drinken

De authentieke Vietnamese keuken in hartje Antwerpen

Eten en drinken |

Maak kennis met Huibrecht Berends en Hao Truong, de gezichten achter BÚN en Little BÚN. Beiden vond je al in de zalen van toprestaurants. Huibrecht vond je vroeger onder andere in Pure C van Sergio Herman en Hoa in het bekende Vietnamese restaurant Little Asia in Brussel. Daar was ze de rechterhand van haar zus.

BÚN is de grote broer van Little BÚN. Die laatste is eigenlijk het eerste restaurant van het dynamische duo Huibrecht Berends en Hao Truong. Daar ontdek je vooral gerechten die geïnspireerd zijn op Vietnamees Streetfood en in BÚN ontdek je een andere, meer verfijnde Vietnamese keuken. Bun zet meer in op Fine Dining en little bun focust op de noedelsoep. Beide zijn echte aanraders! In beide restaurants werd de authentieke Vietnamese keuken aangepast aan de Europese eetcultuur. Op de kaart vind je dan ook voornamelijk West-Vlaams rood, het Belgische Duroc varken en vis uit de Noordzee.

Om de authentieke Vietnamese smaken te proeven hoef je dus helemaal niet naar Vietnam zelf te reizen. Een tripje naar de Sint-Jorispoort 22 of de Volkstraat 43 is meer dan voldoende. 😉

Foto © BÚN