• Wat te doen

De gezelligste boekenmarkt van’t Stad

Wat te doen |

Wie herfst zegt, zegt “gezellig een boek lezen”. Heeft jouw boekencollectie dringend nood aan een upgrade? Dan is De Lettermarkt, een nieuw initiatief van Nieuw Zuid absoluut een aanrader!

Wie op zondag 3 oktober een bezoekje heeft gebracht aan de allereerste editie van De Lettermarkt kan het alleen maar beamen: dit is de gezelligste boekenmarkt van’t Stad! Ongedwongen snuisteren tussen tweedehandsboeken, kuieren, lezen of borrelen en dat élke eerste zondag van de maand.

Deze knusse markt gaat steeds door op het Panamarenkoplein aan de Jos Smolderenstraat in de Antwerpse wijk Nieuw Zuid. Parkeren kan in de openbare ondergrondse parking, maar Nieuw Zuid is heel vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, of de fiets. Bovendien vind je op de de site zelf een Velo-station voor deelfietsen.

Ook als je op zoek bent naar die ene elpee ben je bij De Lettermarkt aan het juiste adres. Je vindt er letterlijk alle woordkunst. En voor een geslaagde afsluiter moet je aan hun gezellige apero-truck zijn. Fijne bubbels, een wijntje, iets fris, iets om te knabbelen… Zalig!

Goed om te weten: De markt is doorlopend open van 10 u. tot 16 u. Daarna gaan de boeken onherroepelijk toe.

Tot op De Lettermarkt!😉