• Eten en drinken

De koffie van Caffènation moet je geproefd hebben!

Eten en drinken |

Een goede koffie smaakt nog duizend keer beter als je weet dat de producenten een eerlijk loon betaald krijgen. Dat is dan ook één van de redenen dat iedereen graag bij Caffènation in Antwerpen binnenstapt! Daar zijn ze ook goed vertegenwoordigd, met wel drie vestigingen.

Caffènation heeft een doel: de wereld van koffie en de mensen die het maken, veranderen. De kwaliteit en herkomst van de bonen spelen een zeer belangrijke rol, en het bedrijf maakt een punt van transparante prijzen. Alle bonen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van unieke smaken, seizoen en ethische producenten. En dat kan iedereen proeven in de koffiebar, omringd door een warme sfeer!

Caffènation brandt zelf haar bonen, die je kan kopen om thuis van te genieten! Met het ruime aanbod aan koffiegadgets ben je meteen klaar om aan de slag te gaan, of je kan er capsules kopen die compatibel zijn met je Nespresso-toestel. En met de abonnementsformules zal je nooit zonder je bakje troost komen te zitten. De kans bestaat trouwens dat je al eens een echte Caffènationkoffie hebt kunnen proeven, ook als je nog nooit een bezoek hebt gebracht! De koffie is namelijk verkrijgbaar in verschillende locaties in Antwerpen, België en zelfs over heel Europa.

Breng zeker een bezoekje aan Caffènation in Antwerpen!

  • PAKT – Lamorinièrestraat 161, 2018 Antwerpen
  • Mechelsesteenweg 16, 2000 Antwerpen
  • Koco (EAT DUST) – Volksstraat 2, 2000 Antwerpen

Afbeelding © 2021 Caffenation Specialty Coffee Roasters