• Weetjes

De meest fenomenale uitzichten over Antwerpen, de Schelde en de haven worden te koop aangeboden

Weetjes |

Wist je dat het Eilandje het oudste havengebied van Antwerpen is? Het is ontstaan in 1550 en kreeg eerst de naam ‘Nieuwstad’. Door de enorme groei van de Antwerpse haven verhuisden de havenactiviteiten naar een noordelijker deel van Antwerpen, maar toch primeert het havengevoel hier nog steeds.

Het Eilandje is nu een toffe buurt in opkomst met aangename wandelboulevards, hippe restaurants en opgewaardeerde gebouwen. Als mensen het Eilandje beschrijven nemen ze maar al te vaak de woorden hip & trendy in de mond. Wij zouden het vooral omschrijven als ‘Heaven on Earth’. De drie publiekstrekkers, het MAS, het Red Star Line Museum en het Havenhuis, beklemtonen de aanwezige band tussen de stad en het water nog eens extra.

Ben jij ook zo verzot op het Eilandje, dat al het beste van de stad combineert? Droom je ervan om elke dag te genieten van de zonsondergang op de Schelde? Dan hebben wij geweldig nieuws, want de meest fenomenale uitzichten over Antwerpen, de Schelde en de haven worden te koop aangeboden. Misschien heb je al gehoord van de nieuwe woontoren van ‘immpact’? De woontoren aan het Eilandje kreeg de naam ‘Doktoren’. Niet alleen het fantastische uitzicht, maar ook de betaalbaarheid van de ‘Doktoren’ flats zijn een enorme troef. Ze konden de prijzen drukken door compacter te bouwen en de hoogte in te gaan. Benieuwd? Neem dan snel even een kijkje op de website van immpact: http://bit.ly/projectenimmpact