• Wat te doen

De tentoonstelling die je kan eten: pannenkoekenexpo in het MAS!

Wat te doen |

Zondag 27 februari vindt in het MAS een bijzondere tentoonstelling plaats. Eentje waar je de kunst mag opeten! De pannenkoekenexpo loopt van 14u tot 17u en is helemaal gratis.

Het Museum aan de Stroom slaat voor deze bijzondere expo de handen in elkaar met MAS in Jonge Handen en artist in residence Karen François. Zoals het een museum betaamt brengt ook deze expo kunst, maar dan wel pannenkoekenkunst! Pannenkoekenkunst zijn tekeningen die met (gekleurd) beslag gemaakt worden; Doordat het ene stukje beslag vroeger de pan in gaat dan andere, krijg je kleurverschillen die samen een prent vormen.

De tekeningen met beslag worden tijdens de expo live voor jou gemaakt. Wanneer je langskomt kan je jouw eigen ontwerp laten maken en opeten. Of misschien vind je jouw pannenkoek wel veel te mooi om op te eten! Laat hem dan gewoon inkaderen, en dan kan je er nog veel langer van genieten 😉.

Breng de lekkere tentoonstelling een bezoekje op zondag 27 februari, tussen 14u en 17u, aan 'De Marina', het pop-up jongerenpaviljoen aan de voet van het MAS.

Smakelijk!

Afbeelding © MAS in Jonge Handen