• Eten en drinken
  • Nostalgie

E pakske frut astemblief! Ontdek onze favoriete frituren.

Nostalgie |

Wie herinnert zich het frietkraam voor café ‘Hoog Huis’ in de Brusselstraat op de hoek met de Montignystraat nog? Wat hadden ze daar lekkere frietjes! Krijg je ook spontaan zin in frietjes? In Antwerpen is er een gigantisch aanbod aan frituren. Om de keuze wat eenvoudiger te maken lijsten wij met veel plezier enkele van onze favoriete frituren in Antwerpen op.

Frituur De Puntzak
Bij frituur de Puntzak heb je een uitgebreide keuze aan snacks en als je écht heel veel honger hebt, kan je hun fantastisch lekkere frietjes ook in een bucket krijgen. Hoor ik daar een challenge aankomen?

📍 Haantjeslei 85, 2018 Antwerpen

Frituur Kattekwaad
Hier moet je zijn voor fantastisch lekkere kaaskroketten. Lekker smeuïg en vol van smaak! Je vindt deze frituur op het bruisende Zuid. De frituur is enorm populair, waardoor je soms wel een beetje moet wachten. Maar geloof ons, het is het wachten méér dan waard!

📍 Verbondstraat 112, 2000 Antwerpen

Frieterij
Bij Frieterij in Berchem hangt de schil nog aan de frietjes en dat is echt geweldig lekker. Probeer ook zeker eens hun verschillende huisgemaakte kroketten en vraag naar hun huisgemaakte mayonaise. Het is er nét iets duurder dan de gemiddelde frituur, maar het is het helemaal waard!

📍 Theaterplein, Antwerpen en Boomgaardstraat 204, Berchem

Wat is jouw favoriete frituur?🤔

Foto © Felixarchief