• Shopping

Een bril voor je nieuwe look? Laat je adviseren door Optiek Arnouts!

Shopping |

New year, new me, right? Goede voornemens, een nieuwe look en stijl… Die nieuwe stijl is natuurlijk nog niet compleet met een nieuw assortiment kleren in de kast. Een nieuwe bril maakt de nieuwe look pas echt af.

Op de Eiermarkt 43 in Antwerpen is daar het perfecte adresje voor. Optiek Arnouts staat al meer dan 100 jaar klaar met advies over nieuwe brillen, zonnebrillen en contactlenzen. De zaak werd opgericht in 1919 en wordt tegenwoordig uitgebaat door Erik en Barbara, bijgestaan door een tof team van opticiens Dankzij recente slijpmachines kunnen ze jouw bril ook gemakkelijk repareren of monteren en staan ze dan ook bekend om de supersnelle service. Zegt de naam u toch niet onmiddellijk iets, dan gaat er misschien wel een belletje rinkelen bij ‘den optiek aan den Boerentoren’?

Naast brillen, zonnebrillen en contactlenzen, kan je er ook terecht voor een gamma aan optische meetapparatuur. Verrekijkers en telescopen, meetinstrumenten zoals barometers, of vergrootglazen, ook daar kan hun professionele advies echt het verschil maken. Daarnaast bieden ze ook gratis oogmetingen aan.

Optiek Arnouts is ook één van de 195 handelaars waar je jouw Cadeaubon Antwerpen kan gebruiken. Deze cadeaubon steunt de lokale handelaars en laat jou de stad ontdekken op een eenvoudige manier. Eigenzinnige eetadresjes verkennen, shoppen bij hippe interieur- en modezaken, zalig genieten van wellness, proeven van heerlijke wijn… Al deze ervaringen en meer in één geschenkbon waarmee de ontvanger Antwerpen helemaal naar wens kan beleven. Wil je zelf iemand verrassen met dit veelzijdige cadeautje? Koop dan hier jouw Cadeaubon Antwerpen!

📍 Optiek Arnouts, Eiermarkt 43, 2000 Antwerpen

Afbeelding © Optiek Arnouts