• Wat te doen

Een dag vol fun bij Antwerp Bowling!

Wat te doen |

Een dag vullen met plezier in Antwerp Bowling? Een spelletje bowlen duurt toch niet zo lang? Nee, maar bij Antwerp Bowling valt dan ook véél meer te beleven dan enkel bowlen!

Bowlen: Antwerp Bowling beschikt over 16 volautomatische wedstrijdbanen. Reserveer er eentje om jouw vaardigheden te demonstreren aan vrienden, familie of collega’s! Met een simpele druk op de knop wordt jouw bowlingbaan ook aangepast aan kinderen, volwassenen of mindervalide spelers. Geniet ondertussen van een fris drankje of heerlijke snack.

E-karten: Echt iets voor de durvers! Haal je innerlijke Formule 1-driver naar boven op het circuit, in één van de 16 e-karts of 4 duozitters. Snelheid, spanning en plezier gegarandeerd!

Escaperoom: Ben jij een echte detective? Dan is dit de activiteit die je moet proberen. Probeer in minder dat 60 minuten het geheim van het laboratorium te ontrafelen, om een vaccin te vinden dat de mensheid moet redden van een levensbedreigend virus! Klinkt bekend?

Karaoke room: Een stem als een klok of gewoon zin om eens helemaal uit de bol te gaan jouw favoriete liedjes? Reserveer dan zeker een uurtje karaoke! De kamer is trouwens voorzien van een Tik Tok-houder om gemakkelijk jouw talent met de wereld te delen.

Dacht je dat dit het was? Mis! Er is ook een leuke binnenspeeltuin aanwezig, een echte dartsroom met professionele dartsblokken, een lunapark met de allerleukste games én drie biljarttafels!

Antwerp Bowling is bovendien één van de 195 handelaars waar je de Cadeaubon Antwerpen kan gebruiken. Eén bon om de stad te ontdekken: eigenzinnige eetadresjes verkennen, shoppen bij hippe interieur- en modezaken, zalig genieten van wellness, proeven van heerlijke wijn… Koop hier jouw Cadeaubon Antwerpen!

📍 Antwerp Bowling, Blancefloerlaan 181, 2050 Antwerpen

Afbeelding © AB E-Karting