• Jobs

Geef een boost aan je carrière met Jobvillage!

Jobs |

De zoektocht naar een nieuwe job verloopt niet altijd vlekkeloos. Zo vind je niet altijd je weg tussen de verschillende job-websites en zijn sollicitatiegesprekken doorgaans stresserend. Bij Mijn Stad Antwerpen kennen we een manier om op informele wijze kennis te maken met je potentiële werkgever. Jobvillage creëert ontmoetingsplaatsen met bedrijven in jouw regio, waardoor je, vergezeld van een kopje koffie, contacten kan leggen en misschien wel de job van je leven kan vinden! Op 24 maart kan je deze unieke beurs beleven in Kinepolis Antwerpen.

De jobbeurs is bedoeld voor alle profielen. Of je nu graag met je handen aan de slag gaat of je liever onderdompelt in klantencontact of administratie; iedereen is welkom! Ook is er een brede waaier aan sectoren aanwezig op de beurs: van KMO’s tot overheidsorganisaties. Indien sollicitatiegesprekken je doorgaans veel kopzorgen bezorgen, is een bezoekje aan Jobvillage de ideale kans om op een ontspannen manier te solliciteren of je loopbaan verder uit te stippelen. Nieuw dit jaar is de gezellige koffiehoek, waar je gedachten en interesses kan uitwisselen met standhouders en dus potentiële werkgevers. Een andere troef van Jobvillage bestaat uit het contact dat je kan leggen met medewerkers van een bedrijf, die je maar al te graag te woord zullen staan over hun ervaringen. Zo heb je voor je solliciteert al onmiddellijk een beeld van hoe het bedrijf precies in elkaar zit en of dat strookt met jouw verwachtingen. Bovendien word je tijdens de jobbeurs niet aan je lot overgelaten. Er staan namelijk helpers voor je klaar om te luisteren naar jouw interesses en je te koppelen én begeleiden naar een bedrijf op jouw maat.

Ook voor wie niet actief aan het ‘jobhunten’ is, kan Jobvillage een interessant event zijn. Je kan er namelijk ook workshops volgen, waar je onder meer tips & tricks krijgt voor een goede sollicitatie. Ook kan je jouw cv aan een grondige analyse laten onderwerpen, zodat je in de toekomst een foutloos exemplaar kan opsturen.

Op 24 maart kan je terecht in Kinepolis Antwerpen om met Jobvillage je carrière naar een hoger niveau te tillen! Inschrijven is gratis en kan op de website.