• Wat te doen

Het FPC-personeel brengt ode aan de zorgsector!

Wat te doen |

Deze week is het Week van de Zorg (15 tot 21 maart). In normale omstandigheden is dit een feestweek voor de zorgsector, maar natuurlijk is de Week van de Zorg en de Dag van de Zorg dit jaar anders dan andere jaren. Daarom komt het FPC-personeel samen met andere zorgorganisaties naar buiten met een eigen versie van ‘Ik hou van u’ (Noordkaap).

Met dit nummer brengt Dag van de Zorg een ode aan iedereen die zorg draagt voor anderen. Dat omvat professionele zorgverleners, vrijwilligers en mantelzorgers. In tijden van corona is dat meer dan terecht. Met de campagne ‘Ik hou van u’ wordt er in aanloop van de Dag van de Zorg (21 maart) aandacht geschonken aan de zorgsector door te informeren en te verbinden via gezang, gebabbel en ontmoetingen.

Benieuwd wat er allemaal op de planning staat tijdens de Week van de Zorg? Neem dan zeker een kijkje op de website van Dag van de Zorg.

Verwarm ondertussen je hart met het filmpje van het FPC-personeel op het campagnelied “Ik hou van u” via http://bit.ly/ikhouvanuchallenge