• Shopping

Hier kies je je nieuwe geurtje uitsluitend met je neus

Shopping |

Vaak laten we ons bij het kiezen van parfum leiden door mooie flesjes en reclamecampagnes. Bij Otentic in de Schrijnwerkersstraat ligt de nadruk enkel en alleen op de klik die je voelt met een bepaald parfum. Hier kies je je nieuwe geurtje uitsluitend met je neus.

Jean Denis Saisse, De parfumeur bij Otentic haalt zijn inspiratie uit alles om zich heen. Voor de Lemonia parfums liet hij zich bijvoorbeeld inspireren door een betoverende citrusboomgaard. In totaal creëerde hij 73 composities die het hele spectrum van parfumstijlen bevatten. Hierbij ging hij uit van de 8 populaire geurstijlen bekend uit de klassieke parfumerie: bloemig, kruidig, fris, houtachtig.

Leuk weetje: in normale omstandigheden kan je er samen met je vrienden, familie en collega’s een gezellige ‘perfume fitting’ doen. Tijdens de fitting ontdek je passende parfums voor iedere gelegenheid. Leuk! Want net zoals je je kledij aanpast aan een bepaalde gelegenheid, is er ook niet één parfum die voor elke gelegenheid past.

Wegens corona is hun fysieke winkel in de schrijnwerkersstraat even gesloten, maar je kan wel nog steeds op hun webshop bestellen. Keuzestress? Bestel dan een Discovery Set naar keuze. Zo kan je thuis rustig kennismaken met de verschillende parfums van de geurstijl die jou het meest aanspreekt. Good to know: bij aankoop van een parfum krijg je het aankoopbedrag van de Discovery Set (€15) volledig terug!

Ontdek al hun parfums via: http://bit.ly/otenticdiscoverysets

Foto © Otentic Perfumes