• Shopping
  • Wat te doen

Kerstcadeaus voor de hobbyfotograaf!

Wat te doen |

Voor geen enkel (hobby)fotograaf in Antwerpen is het FOMU, oftewel het Fotomuseum, een onbekende. Een bezoekje aan het museum maakt hen vast blij, maar je kan hen ook verrassen met één of meerdere van de leuke items die je in de museumshop kan vinden.

Het museum brengt regelmatig nieuwe tentoonstellingen van nationaal en internationaal talent en laat je kennismaken met de wereld van fotografie. En boeiend is het zeker! Het museum heeft een collectie van maar liefst 3 miljoen objecten. Een absolute must-see. Maar ook na je bezoek valt er nog veel te ontdekken, want de Waalsekaai 47 herbergt ook een museumshop met vele fantastisch leuke hebbedingen voor al wie geïnteresseerd is in fotografie. Fotografieboeken en DIY-fotografiekits, postkaartjes van lokale artiesten, maar ook gezelschapspellen en polaroidcamera’s!

Wie een museumpas heeft, kan het museum bovendien gratis bezoeken. Voor €59 per jaar geeft de museumpas gratis toegang tot meer dan 200 musea en tentoonstellingen. Een perfect cadeautje voor wie niet alleen van fotografie houdt, maar ook andere musea graag bezoekt! Koop jouw museumpas hier.

📍 FOMU, Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen

Afbeelding © FOMU