• Wat te doen

Laat je meeslepen door het nieuwe feestgedruis van het MAS

Wat te doen |
dia de los muertes; Mexico; MAS; Museum aan de Stroom; feest der doden; feest; Allerheiligen
dia de los muertes; Mexico; MAS; Museum aan de Stroom; feest der doden; feest; Allerheiligen

Dringend nood aan een feestje? Breng dan zeker eens een bezoekje aan het MAS, want daar is het nog tot en met 18/04/2022 alle dagen feest op hun vierde verdieping.

Hun nieuwe expo ‘Feest!’ neemt wereldwijde tradities om de overgangsmomenten in het leven te vieren onder de loep. Een doop of huwelijk, afgestudeerd zijn, volwassen worden… er zijn ontelbaar veel redenen om feestjes te organiseren. In Antwerpen wordt er uiteraard vaak eens goed gevierd. Denk maar aan de Antwerp Pride, de reuzenstoeten en het feest van de Chrysostomos. Interessant, die feesten van eigen bodem, maar de expo toont ook hoe niet-westerse culturen er graag op los vieren.

Laat je verrassen door een unieke mix van feestobjecten uit diverse museumcollecties en een uitzonderlijke soundtrack die door de boxen blaast. Het nieuwe feestgedruis van het MAS mag je absoluut niet missen.

P.S. Als je al een Museumpas hebt, dan kan je het museum (inclusief de tentoonstelling) gewoon gratis bezoeken! Het MAS is immers een van de wel 200 musea en bijna 300 tentoonstellingen in België waar je met zo’n pas terechtkan. Een Museumpas kost €59 per jaar en met de kaart kan je zo veel musea bezoeken als je wil. Wil je ook zo’n pas bemachtigen? Dan kan je ‘m bestellen via http://bit.ly/museumpasantwerpen.

#Antwerpen#ad #MAS #museumpas

Foto © MAS