• Jobs

Laat je talent tot zijn recht komen bij de Gemeente Malle

Jobs |

Zin om je carrière een nieuwe wending te geven? Ontdek dan de vacatures van Gemeente Malle, waar rust én bedrijvigheid hand in hand gaan. In deze stabiele en veelzijdige omgeving, met aandacht voor een goede balans tussen werk en gezin, komt ieders talent tot zijn recht.

Wist je trouwens dat Gemeente Malle met haar divers team van 300 toegewijde collega’s een van de grootste werkgevers in de buurt is? Je kunt er aan de slag in een technische of administratieve functie, binnen de zorg of kinderopvang, als poetshulp bij mensen thuis of in de gemeentelijke gebouwen, als expert of leidinggevende, in een creatieve functie binnen cultuur of de bibliotheek, in het onderwijs of het beleid. Geen enkel ander bedrijf kan zo’n gevarieerd jobaanbod bieden!

Els Willemse, logistiek onthaal medewerker gemeentelijke gebouwen, getuigt:

Ik begeleid verenigingen en bezoekers in oc De Notelaar. Dit is een heel sociale job, die me veel voldoening geeft. Ik ben altijd omringd door blije mensen van alle leeftijden, die hun hobby beoefenen of een vergadering bijwonen. Mijn job is afwisselend: van allerlei administratieve taken tot materialen klaarzetten en de vereniging bijstaan. Grote evenementen zijn altijd een uitdaging, maar ook uit kleine dingen haal je voldoening.

Kortom, Malle is een organisatie voor mensen met ‘goesting’, voor zorgzame én dynamische medewerkers die allemaal samen zorgen voor een bruisende gemeente. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Neem dan zeker eens een kijkje naar de vacatures op hun website!