• Shopping

‘Moon Silver’ en ‘Kers en Kato’: de favoriete winkels van de winnaar van de Cadeaubon Antwerpen!

Shopping |

Op 15 december mochten we één deelnemer van onze wedstrijd gelukkig maken met een Cadeaubon Antwerpen ter waarde van € 100. Die gelukkige winnaar was Tessa Eestermans, die de cadeaubon niet voor haarzelf wilde houden, maar er haar fantastische dochter mee wilde bedanken voor alles wat ze doet. Deze week kregen we al een leuke update van Tessa. De bon werd meteen ingezet bij twee leuke, lokale handelaars: ‘Moon Silver Shop’ en ‘Kers en Kato’!

Moon Silver Shop is een winkeltje in Wilrijk met een ruime keuze aan zilveren juweeltjes en juwelen gemaakt van stainless steel (roestvrij staal). Beide materialen zijn anti allergisch en dus toegankelijk voor een breed publiek. Er zijn heel wat leuke oorbellen in diverse stijlen te vinden, maar ook hangers, ringen, armbanden en meer! Door het grote aanbod past niet alles op de website, dus als je naar iets specifieks op zoek bent, staat Saskia voor jou klaar om je te helpen.

📍 Heistraat 15, 2610 Wilrijk

Kers en Kato is een kleine webshop met een ruim aanbod mooie, kleurrijke en originele cadeautjes aan een betaalbare prijs. Met allerlei leuke hebbedingen zoals postkaartjes, drinkbussen, keukenaccessoires, kousen, juweeltjes, decoratie, zelfs thee en nog veel meer, is er echt voor ieder wat wils. Wat alle spulletjes gemeenschappelijk hebben, is dat ze allemaal perfect aansluiten bij de stijl van zaakvoerder Greet, die met haar eigen webwinkel kleur in ieders leven wil bieden!

📍 https://www.kersenkato.be

Afbeeldingen © Tessa Eestermans