• Shopping

Ringz & Thingz: de coolste juwelen en haaraccessoires!

Shopping |

Al 20 jaar kunnen de Antwerpse fashionista’s in de Kammenstraat terecht bij Ringz & Thingz, om hun fantastische outfits aan te vullen met de leukste accessoires. De enthousiaste drijvende kracht achter de zaak is Vina Vangoethem. 43 jaar, moeder van drie kindjes en een echte sushi lover. In de winkel wordt ze bijgestaan door een enthousiast verkopersteam!

Met veel passie zoekt Vina telkens weer de mooiste collecties bijeen uit originele en betaalbare spullen. Ze is dan ook altijd op de hoogte van de laatste nieuwe trends. De collecties geeft ze allemaal een mooie presentatie in de shop. En het aanbod is uiteenlopend! Oorbellen, armbanden, halskettingen, ringen, maar ook leuke haarmode zoals beanies en bandana’s.

Spring zeker eens binnen, want met zo’n ruim aanbod, vind je vast iets leuks. Wist je dat je de Cadeaubon Antwerpen hier ook kan gebruiken? Deze cadeaubon is het perfecte cadeau om de stad te ontdekken én helpt om onze lokale handelaars te steunen. Koop hier jouw cadeaubon, ideaal voor de feestdagen!

Maandag tot vrijdag open van 11u tot 18u en op zaterdag van 11u tot 18u30.

📍 Kammenstraat 67, 2000 Antwerpen

Afbeelding © Ringz & Thingz