• Shopping

Shopping tip: Luxeparel

Shopping |

Tweedehands en luxueus. Twee woorden die niet meteen aan elkaar gelinkt worden, maar zeker wel mogelijk zijn. Dat bewijst Shari, het gezicht achter ‘Luxeparel’ op de Mechelsesteenweg. Tot voor kort stonden de mensen nog bij haar aan de voordeur om te shoppen, maar sinds 11 maart kan iedereen terecht in haar prachtige winkel in het hart van de modewijk van Antwerpen.

Bij luxeparel vind je uitsluitend tweedehands designeritems. Heb je altijd al een designeritem willen kopen, maar twijfel je nog of je een vintage of tweedehands exemplaar net zo leuk zal vinden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan luxeparel en ontdek het zelf.

Shari verwelkomt je met veel plezier in haar designerparadijs waar je alle tijd krijgt om alles rustig te passen. Ze begrijpt maar al te goed dat tweedehands kopen gepaard gaat met de nood om alle items te zien, te voelen en te proberen. Geniet met volle teugen van je ‘speurtocht’ naar het perfecte designeritem!

Heb jij designerspullen die je uit handen wil geven? Dan kan je die ook hier verkopen. Maak een afspraak om de winkel te bezoeken of kies ervoor om je designeritem(s) thuis op te halen. Ze authenticeren jouw item (s) en stellen dan een verkoopprijs voor. Daarna wordt jouw item gefotografeerd en gepromoot en wordt het online of offline verkocht. Je ontvangt tot wel 70% van de verkoopprijs!

Benieuwd? Neem dan snel even een kijkje op https://luxeparel.com/

Afbeelding © Luxeparel