• Eten en drinken

Traditionele cinnamon buns in hartje Antwerpen

Eten en drinken |

We like big buns and we cannot lie! Heb jij de heerlijke cinnamon, cardamon, hazelnoot en blueberry buns van Nordica 31 al geproefd? Bij ons gaat er geen dag voorbij zonder dat we eens aan die zalige buns denken.

Lisa is het gezicht achter Nordic 31. Haar ouders hadden zelf een restaurant, dus die passie voor lekker eten werd natuurlijk met de paplepel ingegeven. Tijdens haar studies op Luca School of Arts ging ze dan weer op zoek naar schoonheid. En die twee passies smolten samen in Nordica 31.

Lisa is een rasechte Globetrotter. Twee jaar lang trok ze erop uit met haar ‘van’, zoekend naar nieuwe plaatsen, culturen én eetgewoonten. Toen ze eenmaal kennis had gemaakt met de Nordic Kitchen was ze helemaal verknocht. En wij trouwens ook na ons eerste bezoekje aan Nordic 31!

De zalige geur van versgebakken cinnamon buns bij het binnenkomen, creëert meteen een gevoel van huiselijkheid. What else to love? Hier staat het gebruik van lokale en Scandinavische producten centraal. Voor hun specialty koffie werken ze samen met the one and only Or Coffee en guest roasters van Scandinavië. De bloem waarmee ze hun zuurdesembrood maken komt dan weer van De Kloostermolen. Lokaal, pure smaken, kwaliteitsvolle en seizoensgebonden producten en een flinke portie liefde, da’s Nordic 31!

Voor wie de zaak nog niet kent hebben we goed nieuws, want hun Scandinavische streetfood is beschikbaar voor takeaway: van de Nordic heart waffles tot de köttbullar.

Smakelijk!

Belegstraat 31, Antwerpen

Foto © Nordic 31