• Eten en drinken

Uniek visconcept in hartje Antwerpen

Eten en drinken |

Tussen de markt en de kathedraal vind je een uniek visadresje: Fish a’ gogo. Eén van de kleinste én charmantste adresjes van’t stad als je het ons vraagt. De vrolijke turquoise kleur van het viskraampje maakt je instant happy op een druilerige dag.

Eigenaar Jurgen is al vanaf een jonge leeftijd gepassioneerd door alles wat de zee te bieden heeft. Als klein mannetje ging hij met zijn vader mee op zee om verse te vangen. Hij vond dat er op vlak van snelle verse vis geen opties waren in Antwerpen. Dus nam hij het initiatief om zelf een zaak op te starten.

Hier vind je enkel verse, huisgemaakte producten boordevol smaak zoals de garnaalkroketten (mijn absolute favoriet). Van verse kibbeling met huisgemaakte tartaar over calamares, een broodje krabsla (met echte krab!), moules de bouchot à la plancha, maatjes en sardientjes, tot visfrietjes/ boquerones (gefrituurde ansjovisjes). Zelfs de gerookte zalm is volledig huisbereid. Die wordt 24 uur gepekeld en 15 uur gerookt.

Voor de echte fans stellen ze wekelijks een nieuw delivery-menu samen, netjes aan huis geleverd. Ontbreekt nooit: hun Fruits de Mer. Volg hun Facebook-pagina voor de laatste menu-updates… en om te bestellen!

Smakelijk!

#mijnstadantwerpen #lovelocal #fishagogo