• Shopping

Vaste waarde sinds 1898

Shopping |

Wist je dat het familiebedrijf Thissen Biljarts (ook wel gekend als amusement.be) al bestaat sinds 1898? Na jarenlang zelfstandig biljarthersteller geweest te zijn besloot Pieter Michael Thissen in 1898 zijn eigen biljartfabriek op te richten samen met vrouwlief Maria Slegers. Zo ontstond 'Biljarts Thissen -Slegers', gevestigd in de Kerkstraat op de hoek met de Carnotstraat te Borgerhout.

Om het verschil te maken nam hij een voltijds beeldhouwer in dienst die van elk biljart een uniek en exclusief stuk maakte. Iets later werd er gestart met totaalinrichting van cafés. Rond 1930 was de firma zo succesvol dat uitbreiding nodig was. De toonzaal verhuisde naar het grotere pand in de Van Wesenbekestraat te Antwerpen waar de zetel nu nog steeds gevestigd is. De ateliers bleven in de Van Leentstraat te Borgerhout waar de productie plaatsvond.

Momenteel wordt het geleid door de 4de en 5de generatie. Elke generatie heeft zijn steentje bijgedragen om uit te groeien tot één van de voornaamste biljart leveranciers van vandaag.

Je kan bij Thissen Biljarts terecht voor

🎱 Vakkundig advies en begeleiding bij de aankoop van uw biljart

🎱 Alle herstellingen en restauraties aan elk type biljart

🎱 Professionele begeleiding bij de aankoop van uw keu

🎱 Mogelijkheid tot uittesten in hun toonzaal te Antwerpen

🎱 Competitie- en recreatie tafelvoetbal

🎱 Alle onderdelen en herstellingen tafelvoetbal

🎱 Installatie rookkamers met filter- of ventilatiesysteem

🎱 Verhuur toestellen aan de Horeca

🎱 Na-service met een glimlach

Neem eens een kijkje op hun website www.amusement.be

#mijnstadantwerpen #lovelocal #weetjeswoensdag

Foto © amusement.be