• Jobs

Versterk het Van Meerbeeck-team als commercieel bediende!

Jobs |

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de buurt van Antwerpen? We hebben alweer een mooie vacature voor jou klaarstaan, bij Van Meerbeeck! Heb jij een uitgesproken commerciële flair, wil jij jouw eigen klantenportefeuille beheren en uitbreiden en help je graag jouw klanten vooruit door hun noden te identificeren en oplossingen aan te reiken? En heb je daarbovenop ook nog een grote dosis affiniteit met de bouwsector of staalproducten? Dan is deze job als commercieel bediende (binnen- en buitendienst) misschien wel iets voor jou.

Van Meerbeeck is een familiebedrijf dat al 5 generaties actief is als staalhandel met vestigingen in Hoogstraten, Wilrijk en Melle. Naast voorraadhouder van alle types profielen, buizen, handelsstaal, platen, bouwstaalmatten en betonijzer (geknipt/geplooid), produceert het bedrijf ook prefab korven en beschikt het over een constructie-afdeling waar verschillende bewerkingen worden uitgevoerd voor hun klanten: op maat (verstek)zagen, gaten boren, ponsen, branden en lassen.

Werken bij Van Meerbeeck, welke voordelen brengt dat met zich mee?

👉 Een gevarieerde en vaste job binnen een groeiende organisatie waar zin voor initiatief sterk gewaardeerd wordt en je naast het uitbouwen van de huidige markt mee de strategische lijnen mag uitstippelen van de organisatie.

👉 Een marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen.

👉 Door middel van opleiding en bijscholing kan je jouw talenten verder ontplooien waardoor je specialist ter zake wordt.

Interesse? Neem contact op met Manu Minne, manu@vanmeerbeeck.be of +32 475 79 32 10.