• Jobs

Volg de opleiding Technieker Elektromechanica bij NMBS en VDAB

Jobs |

Ben je op zoek naar werk en heb je interesse in techniek, maar kan je wel een opfrissing van je kennis over elektriciteit gebruiken? Dan is deze opleiding vast interessant voor jou! NMBS en VDAB organiseren samen een opleiding tot technieker elektromechanica. Na de opleiding kan je aan de slag als technieker elektromechanica bij NMBS in Mechelen of Antwerpen.

NMBS vervoert iedere dag miljoenen reizigers naar hun bestemming. 18.000 collega’s werken er iedere dag aan een duurzame toekomst en stellen klanten en innovatie centraal bij alles wat ze doen. Jij kan daar binnenkort ook jouw steentje toe bijdragen! Als werknemer kan je rekenen op een opleiding die focust op de trein en daarnaast ook een contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk salarispakket, doorgroeimogelijkheden en fijne extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering en een Benelux-treinabonnement.

Daarvoor is NMBS op zoek naar PROS: mensen met een sterk gevoel voor Professionalisme, Respect, Ondernemerschap en Samenwerking. Wat moet je voor deze opleiding kunnen? Je hebt een goede kennis van het Nederlands en hebt geen hoogtevrees, maar je bent vooral zeer gemotiveerd en leergierig. Je hebt daarnaast ook een grote interesse voor techniek en elektriciteit.

Is deze opleiding iets voor jou? Volg een van de verplichte infosessies op 24 januari, 7 februari of 21 februari. De opleiding gaat van start op 28 maart in het competentiecentrum van VDAB in Antwerpen en de aanwerving is voorzien op 5 september.

Schrijf je in via jobs.belgiantrain.be. Neem voor meer informatie contact op met Enid De Sutter via enid.desutter@vdab.be of bel naar 0472 49 25 64.