• Weetjes

Wordt Park Spoor Noord binnenkort jouw tuin?

Weetjes |

Vorige week lieten we je kennis maken met de Doktoren aan het Eilandje, deze week nemen we de Lichttoren onder de loep. Deze hagelwitte woontoren is de ideale woonplaats voor mensen die ‘the best of both worlds’ willen. De residentie bevindt zich namelijk tussen het bruisende Eilandje en het rustige Park Spoor Noord. Wonen in een bruisende rust, wie wil dat nu niet.

Wist je trouwens dat het park is aangelegd op een groot oud spoorwegemplacement van 24 hectaren? Het werd omgetoverd van een verlaten stadsdeel tot een prachtig ruim, open en groen park dat in korte tijd is uitgegroeid tot één van de populairste plekken van Antwerpen. Tegenwoordig wordt het intensief gebruikt door buurtbewoners, sporters en verenigingen, maar dankzij de openheid is er meer dan ruimte genoeg voor iedereen.

In de volledig ingerichte penthouse met maar liefst twee verdiepingen, waan je je als ‘The king of the building’. Dankzij de imposante ramen die zich uitstrekken van vloer tot plafond geniet je elke dag van het unieke uitzicht over de stad. Als de fantastische locatie en het schitterende uitzicht het nog niet deden, dan val je ongetwijfeld voor de gezellige terrassen. Zowel via de keuken als via de living heb je toegang tot een groot terras waardoor je op ieder moment van de dag van de zon kunt genieten.

Wil je ook eens binnenkijken achter deze gevel? Ga dan verder naar http://bit.ly/immpactpenthouse

Foto © WhiteOut Photography – whiteout.be
#ad