• Wat te doen
  • Weetjes

Bedank het afvalteam met een kleurrijke affiche aan je raam!

Weetjes |

Deze week is het de week van het afvalteam! Stop dus zeker eens als je de vuilniswagen ziet, en werp de harde werkers die het afval komen ophalen een welverdiend complimentje toe. Ben je niet thuis, wanneer jouw vuilnis wordt opgeruimd? Dan heeft Stad Brugge een vrolijke oplossing!

De stad heeft namelijk affiches voorzien in drie verschillende kleuren! Kies jouw favoriet, laat jouw kinderen de smiley wat extra kleur geven – of haal zelf je artistieke vaardigheden uit de kast – en hang ze aan je raam! Een glimlach toveren op de gezichten van het afvalteam was nog bijna nooit zo makkelijk! Bijna, want de allermakkelijkste manier is nog altijd om je afval correct, netjes en op tijd buiten te zetten.

Maar die affiches, die zijn ook leuk! Zeker doen! En ‘t is niet omdat de week van het afvalteam volgende week afgelopen is, dat de affiches onmiddellijk moeten verdwijnen, hé. Het afvalteam gaat iedere dag op pad om de stad netjes te houden, dus de complimenten mogen ook na deze week nog kwistig gestrooid worden. 😉