• Shopping

De gezellige buurtwinkels zoals vroeger in een modern jasje, da’s Origin’O

Shopping |

Heb je al gehoord van de O’producten van Origin’O? Het zijn producten waarvoor de handelaars een eerlijke prijs krijgen, die lokaal geproduceerd worden met respect voor de ambacht en die ook nog eens 100% biologisch zijn. What’s not to love!

De moderne filialen van Origin’O liggen verspreid in heel Vlaanderen. Natuurlijk kon Brugge niet ontbreken in hun lijstje met winkelpunten. Je kan hun biologische en vegetarische producten shoppen in de Generaal Lemanlaan 147. Het is geen klein biowinkeltje, maar ook geen biologische supermarkt. Je kan het zien als de moderne buurtwinkel, waarbij het persoonlijke contact met de klanten hun grootste troef is. Als je bijvoorbeeld op doktersadvies bepaalde dingen niet meer mag eten, kan je bij Origin’O rekenen op persoonlijke begeleiding doorheen de winkel. Iets wat een supermarkt niet kan aanbieden. Naast biologische en vegetarische voeding vind je er ook ecologische huishoud- en verzorgingsproducten. Ideaal voor als je eens een lenteschoonmaak wil houden.

Plan je binnenkort een gezellig etentje? Check dan zeker eens hun website. Je vindt er een heleboel lekkere receptjes. Van aperitiefhapjes, tot cocktails, soepen, hoofgerechten en desserts. Op hun website vind je naast receptjes ook interessante blogposts zoals ‘Hoe ga je voedselverspilling tegen’, ‘Kinderen en groenten: een vak apart’, ‘Geef een natuurlijke boost aan je weerstand’.

Benieuwd? Neem dan snel even een kijkje op hun website: http://bit.ly/origino

Foto © Astrid Agemans voor BioForum Vlaanderen